Installateur beveiligingstechniek
 Winkel

Bekijk Hieronder De Beschikbare Diensten!

LOKAAL SOCIAAL BERICHTEN

choose your image
Social media management Facebook

90 speciaal ontwikkelde branche
gerelateerde afbeeldingen voor Facebook bedrijfspagina's

Elk installatiebedrijf weet dat ze een aanwezigheid op sociale media nodig hebben, en het begint met Facebook. Facebook is als zoekmachine de nieuwe Google' geworden.

Het installatiebedrijf, dat een installatiebedrijf is en geen marketingexpert, zet zijn Facebook-pagina op - en probeert er iets op te plaatsen wanneer het maar kan.

En voor je het weet, hebben ze een Facebook-pagina zo dood als een spookstad. Veel frustraties en verloren energie aan iets waaraan vol enthousiasme werd gewerkt en uiteindelijk  blijkt dat hun sociale media-ding niet werkt!

Daarom is een installatiebedrijf een installatiebedrijf en een marketeer een marketeer.

Deze Micro Geautomatiseerde Dienst zal dit probleem snel en gemakkelijk oplossen - tegen absoluut lage kosten!

Facebook beloont een actieve bedrijfspagina in de zoekresultaten. Waarom zou iemand zaken doen met een installatiebedrijf wiens Facebook-pagina eruitziet als een verlaten spookstad?

LOKAAL GMB BERICHTEN

choose your image
Google Mijn Bedrijf vermelding optimaliseren

90 speciaal ontwikkelde branche
gerelateerde afbeeldingen voor Google Mijn Bedrijf vermeldingen

Elk installatiebedrijf weet dat Google de grootste zoekmachine ter wereld is. Elke seconde worden er 40.000 zoekopdrachten gegeven. Dat zijn 1,2 biljoen zoekopdrachten per jaar. 

Waar vroeger zoekwoorden werden ingetypt is de wijze van het zoeken door de komst van de smartphone veranderd. 

Anno 2020 ziet Google dat mensen hun zoekopdracht steeds vaker inspreken en dat ze vooral lokaal zoeken. Daarbij klikken ze veelvuldig door naar de routeplanner van Google Maps.  

Google wil bedrijven hiervan laten profiteren en heeft Google Mijn Bedrijf opgezet.  Met afbeeldingen en je bedrijfslocatie zichtbaar worden in de zogenoemde "Local 3-Pack".

Als installatiebedrijf wil je op 1 van deze 3 posities staan. Deze krijgen namelijk bijna 90% van al het zoekmachine verkeer. Deze dienst wordt door Google gratis aangeboden maar zoals alles op het internet......er moet een goede strategie achter zitten. 

Deze Micro Geautomatiseerde Dienst zal dit probleem snel en gemakkelijk oplossen - tegen absoluut lage kosten. 

Google beloont een actieve en geclaimde bedrijfsvermelding in Google Mijn Bedrijf. Waarom zou iemand zaken doen met een installatiebedrijf waarvan het lijkt dat het bedrijf niet bestaat?