zoekmachine optimalisatie voor kleine bedrijven

Veel mensen stoppen met het promoten van een website voordat ze hun volledige potentieel bereiken. Er lijkt een misverstand te bestaan ​​dat we in staat zouden moeten zijn om een ​​nieuwe website te maken, deze met inhoud te vullen en dan binnen een paar maanden een voltijds inkomen te gaan verdienen.

Dit kon zeker rond 2005 tot 2010 maar dat is nu niet meer het geval. In feite is het verre van de waarheid.

In plaats daarvan duurt het waarschijnlijk een jaar, zo niet meerdere jaren, totdat je uiteindelijk dat punt bereikt. Je zal dat punt mogelijk nooit bereiken en je moet het nooit als een gegeven beschouwen.

Als u enkele van de grootste merken op internet en de grootste namen op internet bekijkt, denkt u misschien dat ze het gemakkelijk hebben en zou u willen dat u hun website had. Maar raad eens? Ze wensten waarschijnlijk een paar jaar geleden hetzelfde. De meeste grote blogs en sites zullen toegeven dat het jaren duurde voordat ze grip en verkeer kregen!

Er zijn natuurlijk bepaalde dingen die u kunt doen om het proces te versnellen. Een aantal slimme groei hacks kan echt werken en de meeste van die grote sites beschrijven wel dat er een soort katalysator of keerpunt is waarop ze vaart kregen – misschien werden ze gedeeld in de lokale krant of kregen ze een link van een andere grote site .

Deze dingen zijn meestal het resultaat van geluk in plaats van hun inspanning, maar ze hebben dat geluk gemaakt door continu in te pluggen en door dat soort kansen te creëren.

Maar het allerbelangrijkste dat al deze sites hebben gedaan en gemeen hebben, is dat ze niet opgaven. Als u in de verleiding komt om uw site op te geven omdat deze niet van de ene op de andere dag enorm is geworden, zult u nooit weten of u de volgende maand mogelijk een snelle groei bent gaan zien. Of de maand erna.

Daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je echt gepassioneerd bent over het onderwerp dat je behandelt. Als je dat niet bent, heb je niet de drive om door te schrijven, zelfs als de views er niet zijn.

Het andere om in gedachten te houden is dat je groei exponentieel zal zijn. Hoe meer weergaven u krijgt en hoe meer invloed, hoe gemakkelijker het is om nog meer weergaven en nog meer invloed te krijgen.

Conclusie

Geef nooit op! Blijf waardevolle inhoud creëren voor je (potentiële) klanten en plaats deze op je website. Doe dit in de vorm van artikelen of video’s. Blijf bouwen en doe dit minimaal een jaar lang. Je zal zien dat dit een groot effect zal hebben.

Wilt u nog een interessant artikel lezen? Klik op één van onderstaande buttons.