Hallo ondernemer en lid van BNI Nassau | Rijswijk

Welkom!

Ik ben Daan Sondervan,
bedenker en eigenaar van Growth Hack Smart
en partner van Ambismart.


HIERONDER INFORMATIE OVER ONZE DIENSTENZOEKMACHINE
OPTIMALISATIE

choose your image

Wij zijn er voor al die ondernemers die zonder moeite op transparante wijze inzicht willen verkrijgen in de ranking van hun websitepagina’s. Onze rapportages zorgen ervoor dat de eigen SEO-marketing direct kan worden bijgestuurd. SEO-rapportages zijn een directe weg naar meer online succes.

Deze dienst wordt geleverd in 3 pakketten.  Startend bij een éénmalige  investering van € 1250,- en daarna slechts € 50,- per maand. 

SEO: Samen Effectief Online
Nee, dat is niet de juiste benaming. Het is wel wat we doen!

LOKAAL SOCIAAL 
BERICHTEN

choose your image

Deze dienst zorgt ervoor dat uw Facebook-bedrijfspagina wordt gevuld met berichten die geautomatiseerd worden geplaatst. Dit is essentieel om zichtbaar te zijn als lokaal ondernemer. De berichten die geplaatst worden zijn speciaal voor uw branche ontworpen en worden voorzien van waardevolle branche gerelateerde teksten,  uw logo en bedrijfskenmerken. Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 97,- tot € 197,- per maand.

LOKAAL SOCIAAL 
NIEUWSBRIEF

choose your image

Deze dienst zorgt ervoor dat u maandelijkse nieuwsbrieven kunt versturen in verschillende formaten zodat u in gedachten blijft bij (potentiële) klanten. Dit is essentieel voor lokale ondernemers. De nieuwsbrieven zijn niche specifiek en worden voorzien van uw logo en bedrijfskenmerken. Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 97,- tot € 197,- per maand.

LOKAAL BEDRIJFSPROFIEL 
BERICHTEN

choose your image

Deze dienst zorgt ervoor dat uw Google Mijn Bedrijf-vermelding wordt gevuld met berichten die geautomatiseerd worden geplaatst. Dit is essentieel om zichtbaar te zijn als lokaal ondernemer. De berichten die geplaatst worden zijn speciaal voor uw branche ontworpen en worden voorzien van waardevolle branche gerelateerde teksten. Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 97,- tot € 197,- per maand.

LOKAAL HYBRIDE  
WEBSITE

choose your image

Deze dienst zorgt ervoor dat u het beste van 2 werelden combineert om op die manier de gewenste actie van websitebezoekers te krijgen. Deze dienst combineert WordPress met ClickFunnels.  Zo ontstaat er een goede SEO website die ervoor zorgt dat de conversieratio wordt verhoogd. Een no- non sense, straight forward , verkoop trechter website die veel (potentiële) klanten verzameld of laat bellen. Afhankelijk van de gewenste actie. Dit is essentieel voor elke lokale ondernemer. Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 247,- tot € 297,- per maand.

LOKAAL SOCIAAL  
VERJAARDAG

choose your image

Deze dienst zorgt ervoor dat u maand na maand na maand voldoende nieuwe klanten over de vloer krijgt. Deze dienst is gebaseerd op Facebook adverteren en gericht op mensen die binnen 7 dagen jarig zijn. Deze mensen vieren hun verjaardag in de meeste gevallen niet alleen.  Daar kunt u van profiteren en dàt is de kracht van deze dienst. Deze campagne opzetten zorgt voor meerdere "bijvangsten".  Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 97,- tot € 197,- per maand. Exclusief advertentiekosten.

Geld Terug Garantie

Als je niet tevreden bent met de geleverde dienst zullen we ons best doen het te verbeteren. Als je nog steeds niet tevreden bent, kun je binnen 30 dagen na levering een volledige geld-terug-garantie aanvragen.

Hoe Kan Ik Je Diensten Afnemen?

Bezoek De Winkel

Zoek naar een dienst die beschikbaar is voor jouw niche

Bel Voor Meer Informatie

Bel naar 085-06 07 659 om een ​​afspraak te maken en nader kennis te maken  

Bespreken Samenwerking

Op datum van afspraak zal Daan de strategie in detail met je bespreken en je een offerte geven over tijd, prijs en verdere samenwerking.  

Kies jouw dienst en bel naar 
085-0607659 om een samenwerking aan te gaan en direct te starten met jouw eerste 
volledig klaargemaakte digitale dienst 

Wat Onze Klanten Zeggen

Schildersbedrijf
M.van Rossum

Ik heb Daan via internet leren kennen, hij benaderde mij om het een en ander online voor mij te regelen. Ik heb hier tot op heden geen spijt van. Daan ga zo door je bent een toffe peer die ook nog eens heel goed mee denkt.

online marketing voor mkb

Michael van Rossum


De Hartzaak Coaching

Daan is een enthousiaste en kundige ondersteuning en adviseur in het doolhof van online marketing.

Voor ondernemers zoals ik zonder personeel of een marketingafdeling beveel ik Daan van harte aan.

digitale marketing voor zzp

Judith Kruize


Mooimaker Totaalonderhoud

Ik ben superblij met de flyer die Daan voor mij schilderbedrijf heeft gemaakt.

digitale marketing voor zzp

Sarkis


Veel Gestelde Vragen

Wat kun je verwachten als je met ons samenwerkt?

Daan zal je een paar vragen stellen over je  onderneming en ervaringen.  Hij zal u ook om andere relevante informatie vragen, zoals: website-URL, uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en adres.

Bieden veel bedrijven deze diensten aan?

NEE. Er zijn zeer veel marketingbedrijven die zich nog steeds richten op de traditionele online marketing diensten. Veel bureaus richten zich op zoekmachine optimalisatie, Google Ads en websites bouwen. Een aantal houdt zich bezig met sociale media. Micro Geautomatiseerde Diensten zoals deze worden in Nederland amper aangeboden terwijl ze inspringen op het huidige online landschap en ze eenvoudig in te zetten zijn. Ze zijn zeer eenvoudig uit te breiden en op te schalen. Het mooiste van alles is de zeer lage prijs waarmee ze ingezet kunnen worden.

Waarom zou ik "Micro Geautomatiseerde Diensten" inzetten?

Twee grote redenen: 1. Omdat uw consumenten zich op op zeer veel verschillende sociale media kanalen bevinden. 2. Omdat u of uw personeel zeer waarschijnlijk niet over de vaardigheden en kennis beschikken om op alle kanalen aanwezig te zijn en een relatie met deze consumenten op te bouwen.

Hoe weet ik of de "Micro Geautomatiseerde Diensten" voor mij zullen werken?

Ik ben eerlijk en oprecht als ik zeg: 'Ik weet het niet zeker'.

Elke branche die ik ken, is anders. Ook elke lokale omgeving is anders zowel qua concurrentie maar ook qua consument aantal en consumentgedrag. Als u een Micro Geautomatiseerde Dienst inzet bouwt u sowieso aan digitaal vastgoed. Digitaal vastgoed dat zorgt voor zichtbaarheid, het bouwen van relaties en het krijgen van klanten.

Krijg ik een eerlijke en transparante prijs?

Alle "Micro Geautomatiseerde Diensten" worden maandelijks gefactureerd. Ze zijn dan ook maandelijks opzegbaar. De diensten werken zeer eenvoudig en zijn binnen enkele dagen inzetbaar. We bieden een niet goed geld terug garantie. Naast al deze voordelen is de maandelijkse investering erg laag. Voor alle "Micro Geautomatiseerde Diensten" wordt tussen € 99,- en € 299,- per maand gefactureerd.

Hoe ben ik verzekerd van de kwaliteit van uw werk?

Voordat u uw service door ons laat uitvoeren, kunt u ons altijd vragen naar expert certificaten, ons portfolio, ratings en reviews van andere klanten. Daan staat altijd in contact met zijn virtuele team. Nadat hij uw vraag heeft ontvangen kan hij deze in de meeste gevallen zelf beantwoorden. Natuurlijk zijn er ook gevallen dat meer expertise nodig is. In dat soort gevallen heeft u binnen enkele uren een antwoord van ons ontvangen. Voor beantwoording houden we wel kantoortijden aan. Wilt u het werk door ons laten uitvoeren selecteer dan simpelweg een tijd die voor u het beste uitkomt. Verleen ons de nodige betalingsinformatie om uw service bij ons te boeken. Natuurlijk kunt u de afspraak altijd verzetten of uw dienst op elk moment stop zetten.

Welk nummer moet ik bellen om een afspraak te maken?

Bel op elk moment naar Daan op 085-06 07 659 of stuur een e-mail naar Klantenservice@GrowthHackSmart.nl om een afspraak in te plannen.

Geld Terug Garantie

Als je niet tevreden bent met de geleverde dienst zullen we ons best doen het te verbeteren. Als je nog steeds niet tevreden bent, kun je binnen 30 dagen na levering een volledige geld-terug-garantie aanvragen.