Welkom Lokale Ondernemer 

Bekijk hieronder de diensten 

Waarom de diensten van Daan inzetten?

Daan Sondervan is online marketeer en ondernemer. Houdt zich sinds 2008 dagelijks uren bezig met online marketing. Waar het jaren geleden éénvoudig was om klanten binnen te halen via internet is het inmiddels stukken ingewikkelder geworden. De consument omarmt het internet en als ondernemer zal je hierin mee moeten gaan. Als ondernemer moet je aanwezig zijn waar jouw klant zich bevindt. Niets doen is geen optie meer. Het internet blijft zich ontwikkelen en waar deze ontwikkeling eindigd weten we niet.  Het internet is er.... en is niet meer weg te denken. 

De diensten van Daan zijn eenvoudig in te zetten, uit te breiden en op te schalen. Alle diensten zijn professioneel ontworpen en bevatten branche gerelateerde waardevolle informatie. Op deze manier is het voor ondernemers eenvoudig te werken aan het digitale vastgoed van hun bedrijf en het worden van een autoriteit binnen hun niche.

Elke dienst van Daan heeft bewezen te werken. Ze zijn allemaal uitgebreid voor verschillende producten, diensten, bedrijven, niches en branches getest.

Diensten die momenteel beschikbaar zijn

Hieronder vindt u de links naar de op dit moment beschikbare diensten van Daan.

Specialistische Diensten