OPGELET ONDERNEMER UIT DE KRIMPENERWAARD

Ontdek Hoe Jij Gebruik Kunt Maken Van
 'Micro Geautomatiseerde Diensten'
En Wat Zij Voor Jouw Onderneming Kunnen Betekenen.  Voor Slechts € 97 - € 297 per maand, kun je gebruik maken van mijn diensten en volledig voor u klaargemaakte digitale activa!

Regelmatig nieuwe  diensten!

Ik richt me op het helpen van lokale "kleine" bedrijven en zelfstandige ondernemers zoals jij, door het aanbieden van volledig  klaargemaakte digitale diensten die ervoor zorgen dat een onderneming online zichtbaar wordt,  de ondernemer in staat is om voor een geringe investering geheel automatisch klanten te genereren én te bouwen aan digitaal vastgoed. Daardoor kan de ondernemer met zijn onderneming snel en eenvoudig inspelen op een snel veranderende toekomst.

Daan Sondervans.

Oprichter en bedenker van Growth Hack Smart

Wie ben ik?

Vanaf het bureau van Daan Sondervan:
Geschreven op 03 januari 2022

Welkom!

Mijn naam is Daan Sondervan en ik ben net als jij, een lokale "kleine" ondernemer. Vanuit de inmiddels 14 jaar online ervaringen heb ik systemen ontwikkeld waarmee ik andere ondernemers sneller en strategischer kan helpen dan andere marketing adviseurs en bureaus. 

Waarom doe ik wat ik doe?

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met “geld verdienen via internet” was het nog redelijk eenvoudig een leuke omzet te genereren via internet. Internet marketing stond nog in de kinderschoenen. Het was in het jaar 2007 dat ik een banner advertentie op internet tegenkwam die beloofde dat ik geld kon verdienen met internet. Die advertentie heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Internet marketing en alles wat daarbij komt kijken is mijn lust en mijn leven. Mijn passie. Alweer bijna 15 jaar. 

Ik heb in al die jaren veel geld verdiend maar ook verloren door de fouten die ik maakte. 

Ik heb constant geworsteld om klanten te behouden, omdat ik het me niet echt kon veroorloven om veel geld per maand te betalen. Voor veel kleinere ondernemers geldt hetzelfde. Ze zijn vaak wel op zoek naar manieren om hun bedrijf online zichtbaar te maken of om klanten te genereren via internet, maar ze zien vaak door de bomen het bos niet meer. Hun klanten bevinden zich overal, marketingbureaus beloven van alles en het kost vaak een gigantisch vermogen om online aanwezig te zijn. Al met al starten veel ondernemers zelf zonder enige strategie en geven ze al snel op als resultaten niet direct zichtbaar zijn of lang uitblijven.

Herken je jezelf hier in?

Veel ondernemers hebben jaren geleden een website laten bouwen en een Facebookpagina opgezet en denken dat het voldoende is. Ze kijken er niet meer naar om.

Anderen plaatsen sporadisch een bericht of een blogartikel en hopen dat ze daarmee voldoende aandacht krijgen van potentiële klanten.
Weer anderen pompen éénmalig veel geld in een update van al hun online uitingen en verwachten daar wonderen van.

Allemaal manieren die ik beschouw als “hoop marketing”.  

Iets doen en opzetten zonder strategie en kijken waar het schip strand. 

Het is tijd om deze vicieuze cirkel te doorbreken....

Dus in plaats van met je hoofd tegen de muur te blijven bonken als je erachter komt dat het weer niet heeft geleid tot resultaten die je had verwacht, je op gaat geven omdat het toch niet werkt of het uitstelt omdat elk marketingbedrijf weer iets anders zegt, moet je je realiseren dat je niet veel geld hoeft te investeren om online zichtbaar te zijn en je ook nog eens een voorsprong kunt hebben op je lokale concurrenten. 


Ik heb de afgelopen jaren gezien hoeveel kleine lokale bedrijven en zelfstandige ondernemers aan het ploeteren waren met hetgeen ze online deden. Ik heb altijd gedacht...ik wil ze helpen maar dat kan niet. Er is geen goede manier. Het internet is te groot en te ingewikkeld voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemers.

Tot het op een dag tot me doordrong en ik erachter kwam dat er wel een manier is die zou kunnen werken…..

Dit gebeurde nadat ik het boek: "The E-Myth" had gelezen. Het boek is geschreven door Michael E. Gerber. Hij legt uit wat je als kleine zelfstandige ondernemer moet doen om te groeien naar een volwassen onderneming en wat je kan leren van franchise formules. Zijn favoriete voorbeeld is het bedrijf met de bekende grote gele M. 
McDonalds.
Waar ook ter wereld, die hamburger smaakt overal hetzelfde en iedereen die er werkt, van directeur tot stageloper kan die hamburger bakken. Als ze maar de juiste simpele stappen doorlopen.
Het concept dat ze gebruiken is overal ter wereld hetzelfde. Al 65 jaar is het bedrijf een groot succes.

Mijn brein ging te keer. Een zaadje was geplant. Dit succes wilde ik ook en dit succes moest ook een win-win situatie voor mijn klanten worden. Ik vroeg me alleen af hoe ik dit kon bewerkstelligen. 

Ik begon me verder te verdiepen in franchise ondernemingen. En steeds kwam ik er achter dat de producten en diensten van alle franchise ondernemingen overal hetzelfde zijn. Ook de inrichtingen en de prijzen die werden gerekend voor producten en diensten. Ik had er nog nooit stil bij gestaan, maar dat er zoveel franchise formules bestonden en voor zoveel verschillende producten en diensten, wist ik niet. En allemaal bleken het ook nog eens een succesformules te zijn.

Het eerder geplante zaadje ontkiemde zich en ik kwam op het idee om verschillende digitale marketing diensten aan te bieden tegen no-brainer prijzen zoals € 97 en € 197 per maand.

De truc was dat de diensten die ik op het punt stond aan te bieden zo gemaakt moesten worden dat ze door veel bedrijven ingezet konden worden. Dat was natuurlijk niet het enige. Ze moesten aan veel meer eisen voldoen. Ze moeten eenvoudig ingezet kunnen worden en ervoor zorgen dat kleine lokale bedrijven en zelfstandige ondernemers er geen omkijken naar hebben. Ze moesten eenvoudig uit te breiden, makkelijk op te schalen, makkelijk te vervangen zijn én natuurlijk geen schade toebrengen aan het imago van de ondernemers. Het werk moest voor elke klant één keer opgezet worden en herhaald kunnen worden. En natuurlijk moest ik ook betaald worden. Het liefst maand na maand, jaar na jaar en klant na klant.

Dat is het moment waarop mijn "Micro Geautomatiseerde Diensten"  werden geboren ....

Dus als jij, als "kleine" ondernemer nog steeds worstelt om jouw bedrijf online zichtbaar te maken en via het internet klanten binnen te halen…….

Dan  is de realiteit dat je niet goed bent uitgerust met de juiste informatie en digitale middelen die nodig zijn om online succesvol te zijn als je zou moeten zijn, dat kost je klanten en, nog belangrijk, inkomen.

Het landschap van digitale marketing verandert voortdurend en doordat het zo snel gaat moet je jezelf of je personeel blijven opleiden en wapenen met de nieuwste en beste digitale marketingstrategieën en -technieken om jezelf een voorsprong op je concurrentie te geven. Je kunt het als ondernemer alleen aanpakken, naast je dagelijkse werkzaamheden doen en dezelfde resultaten blijven zien, of je kunt jezelf helpen je dromen waar te maken: je bezig houden met de dingen die je wilt doen voor je onderneming en zonder omkijken klanten genereren via internet.

Met mijn producten en diensten kun je jezelf positioneren als een autoriteit in jouw niche en in jouw lokale omgeving.  Je zult een voorsprong hebben op jouw concurrentie en extra omzet genereren door systematisch te verkopen door geautomatiseerde en kant en klare digitale marketing.

Denk er eens over na, je zou waarschijnlijk nooit iets kopen van iemand als je denkt dat het product of dienst je niet zou kunnen helpen. Zeer waarschijnlijk twijfel jijzelf ook als de Facebookpagina of een andere online uiting van een bedrijf niet up-to-date is. Is er geen interactie of was het laatst geplaatste bericht alweer een tijd geleden, dan zal jij zelf ook snel het bedrijf vergeten en op zoek gaan naar een bedrijf die wel vertrouwen geeft en up-to-date is.
Dit is echt het probleem dat ik oplos met mijn diensten en volledig voor jou klaar gemaakte digitale middelen. Het is niet alleen belangrijk dat je de diensten die u aanbiedt kunt leveren, maar je moet jouw producten en diensten ook op een professionele manier presenteren. Niemand mag een boek beoordelen op zijn omslag, MAAR de realiteit is dat IEDEREEN een boek beoordeelt op zijn omslag!

Wanneer u klant van mij wordt kunt u het volgende verwachten:

Verhoog je conversieratio.
Zodat meer van jouw potentiële klanten, betalende klanten worden.
Breng jouw bericht onmiddelijk naar buiten.
Zodat potentiële klanten begrijpen wat je doet en hoe je hen kan helpen.
Verhoog je waargenomen waarde
door jouw bedrijfsuitingen ook op internet naar een hoger niveau te brengen, kun je hogere vergoedingen vragen en de vraag naar jouw diensten verhogen.
Verhoog de vraag naar jouw diensten
door de reviews van eerdere klanten te tonen.
Voeg extra omzet toe
door jouw merkwaarde te vergroten, wat leidt tot meer klanten en uiteindelijk tot meer verkopen.


Een Paar Van Mijn Best Verkopende  Diensten

LOKAAL SOCIAAL BERICHTEN

LOKAAL SOCIAAL NIEUWSBRIEF

LOKAAL GMB BERICHTEN

LOKAAL HYBRIDE WEBSITE

LOKAAL SOCIAAL VERJAARDAG

LOKAAL SOCIAAL BERICHTEN

Deze dienst zorgt ervoor dat uw Facebook-bedrijfspagina wordt gevuld met berichten die geautomatiseerd worden geplaatst. Dit is essentieel om zichtbaar te zijn als lokaal ondernemer. De berichten die geplaatst worden zijn speciaal voor uw branche ontworpen en worden voorzien van waardevole branche gerelateerde teksten,  uw logo en bedrijfskenmerken. Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 97,- tot € 197,- per maand.

LOKAAL SOCIAAL NIEUWSBRIEF

Deze dienst zorgt ervoor dat u maandelijkse nieuwsbrieven kunt versturen in verschillende formaten zodat u in gedachten blijft bij (potentiële) klanten. Dit is essentieel voor lokale ondernemers. De nieuwsbrieven zijn niche specifiek en worden voorzien van uw logo en bedrijfskenmerken. Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 97,- tot € 197,- per maand.

LOKAAL GMB BERICHTEN

Deze dienst zorgt ervoor dat uw Google Mijn Bedrijf-vermelding wordt gevuld met berichten die geautomatiseerd worden geplaatst. Dit is essentieel om zichtbaar te zijn als lokaal ondernemer. De berichten die geplaatst worden zijn speciaal voor uw branche ontworpen en worden voorzien van waardevole branche gerelateerde teksten. Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 97,- tot € 197,- per maand.

LOKAAL HYBRIDE WEBSITE

Deze dienst zorgt ervoor dat u het beste van 2 werelden combineert om op die manier de gewenste actie van websitebezoekers te krijgen. Deze dienst combineert WordPress met ClickFunnels.  Zo ontstaat er een goede SEO website die ervoor zorgt dat de conversieratio wordt verhoogd. Een no nonsense, straight forward , verkoop trechter website die veel (potentiële) klanten verzameld of laat bellen. Afhankelijk van de gewenste actie. Dit is essentieel voor elke lokale ondernemer. Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 247,- tot € 297,- per maand.

LOKAAL SOCIAAL VERJAARDAG

Deze dienst zorgt ervoor dat u maand na maand na maand voldoende nieuwe klanten over de vloer krijgt. Deze dienst is gebaseerd op facebook adverteren en gericht op mensen die binnen 7 dagen jarig zijn. Deze mensen vieren hun verjaardag in de meeste gevallen niet alleen.  Daar kunt u van profiteren en dàt is de kracht van deze dienst. Deze campagne opzetten zorgt voor meerdere "bijvangsten".  Deze dienst wordt geleverd voor een investering van € 97,- tot € 197,- per maand. Exclusief advertentiekosten.

Geld Terug Garantie

Als je niet tevreden bent met de geleverde dienst zullen we ons best doen het te verbeteren. Als je nog steeds niet tevreden bent, kun je binnen 30 dagen na levering een volledige geld-terug-garantie aanvragen.

Hoe Kan Ik Je Diensten Afnemen?

Bezoek De Winkel

Zoek naar een dienst die beschikbaar is voor jouw niche

Bel Voor Meer Informatie

Bel naar 085-06 07 659 om een ​​afspraak te maken en nader kennis te maken  

Bespreken Samenwerking

Op datum van afspraak zal Daan de strategie in detail met je bespreken en je een offerte geven over tijd, prijs en verdere samenwerking.  

Kies Jouw Dienst En Bel Naar 085-0607659 Om Een Samenwerking Aan Te Gaan
En Direct Te Starten Met Jouw Eerste 
Micro Geautomatiseerde Dienst 

Wat Onze Klanten Zeggen

Schildersbedrijf
M.van Rossum

Ik heb Daan via internet leren kennen, hij benaderde mij om het een en ander online voor mij te regelen. Ik heb hier tot op heden geen spijt van. Daan ga zo door je bent een toffe peer die ook nog eens heel goed mee denkt.

online marketing voor mkb

Michael van Rossum


De Hartzaak Coaching

Daan is een enthousiaste en kundige ondersteuning en adviseur in het doolhof van online marketing.

Voor ondernemers zoals ik zonder personeel of een marketingafdeling beveel ik Daan van harte aan.

digitale marketing voor zzp

Judith Kruize


Mooimaker Totaalonderhoud

Ik ben superblij met de flyer die Daan voor mij schilderbedrijf heeft gemaakt.

digitale marketing voor zzp

Sarkis


Veel Gestelde Vragen

Wat kun je verwachten als je met ons samenwerkt?

Daan zal je een paar vragen stellen over je  onderneming en ervaringen.  Hij zal u ook om andere relevante informatie vragen, zoals: website-URL, uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en adres.

Bieden veel bedrijven deze diensten aan?

NEE. Er zijn zeer veel marketingbedrijven die zich nog steeds richten op de traditionele online marketing diensten. Veel bureaus richten zich op zoekmachine optimalisatie, Google Ads en websites bouwen. Een aantal houdt zich bezig met sociale media. Micro Geautomatiseerde Diensten zoals deze worden in Nederland amper aangeboden terwijl ze inspringen op het huidige online landschap en ze eenvoudig in te zetten zijn. Ze zijn zeer eenvoudig uit te breiden en op te schalen. Het mooiste van alles is de zeer lage prijs waarmee ze ingezet kunnen worden.

Waarom zou ik "Micro Geautomatiseerde Diensten" inzetten?

Twee grote redenen: 1. Omdat uw consumenten zich op op zeer veel verschillende sociale media kanalen bevinden. 2. Omdat u of uw personeel zeer waarschijnlijk niet over de vaardigheden en kennis beschikken om op alle kanalen aanwezig te zijn en een relatie met deze consumenten op te bouwen.

Hoe weet ik of de "Micro Geautomatiseerde Diensten" voor mij zullen werken?

Ik ben eerlijk en oprecht als ik zeg: 'Ik weet het niet zeker'.

Elke branche die ik ken, is anders. Ook elke lokale omgeving is anders zowel qua concurrentie maar ook qua consument aantal en consumentgedrag. Als u een Micro Geautomatiseerde Dienst inzet bouwt u sowieso aan digitaal vastgoed. Digitaal vastgoed dat zorgt voor zichtbaarheid, het bouwen van relaties en het krijgen van klanten.

Krijg ik een eerlijke en transparante prijs?

Alle "Micro Geautomatiseerde Diensten" worden maandelijks gefactureerd. Ze zijn dan ook maandelijks opzegbaar. De diensten werken zeer eenvoudig en zijn binnen enkele dagen inzetbaar. We bieden een niet goed geld terug garantie. Naast al deze voordelen is de maandelijkse investering erg laag. Voor alle "Micro Geautomatiseerde Diensten" wordt tussen € 99,- en € 299,- per maand gefactureerd.

Hoe ben ik verzekerd van de kwaliteit van uw werk?

Voordat u uw service door ons laat uitvoeren, kunt u ons altijd vragen naar expert certificaten, ons portfolio, ratings en reviews van andere klanten. Daan staat altijd in contact met zijn virtuele team. Nadat hij uw vraag heeft ontvangen kan hij deze in de meeste gevallen zelf beantwoorden. Natuurlijk zijn er ook gevallen dat meer expertise nodig is. In dat soort gevallen heeft u binnen enkele uren een antwoord van ons ontvangen. Voor beantwoording houden we wel kantoortijden aan. Wilt u het werk door ons laten uitvoeren selecteer dan simpelweg een tijd die voor u het beste uitkomt. Verleen ons de nodige betalingsinformatie om uw service bij ons te boeken. Natuurlijk kunt u de afspraak altijd verzetten of uw dienst op elk moment stop zetten.

Welk nummer moet ik bellen om een afspraak te maken?

Bel op elk moment naar Daan op 085-06 07 659 of stuur een e-mail naar Klantenservice@GrowthHackSmart.nl om een afspraak in te plannen.

Geld Terug Garantie

Als je niet tevreden bent met de geleverde dienst zullen we ons best doen het te verbeteren. Als je nog steeds niet tevreden bent, kun je binnen 30 dagen na levering een volledige geld-terug-garantie aanvragen.