Nagelsalon Winkel

Bekijk Hieronder De Beschikbare Diensten!

LOKAAL SOCIAAL
BERICHTEN

choose your image
digitale marketing voor nagelsalons

120 speciaal ontwikkelde branche
gerelateerde sociale media afbeeldingen 
voor Facebook bedrijfspagina

Elke nagelstudio weet dat ze een aanwezigheid op sociale media nodig hebben, en het begint met Facebook. Facebook is als zoekmachine de "nieuwe Google" geworden.

De nagelstudio zet zijn Facebook-pagina op - en probeert er iets op te plaatsen wanneer het maar kan, naast het runnen van zijn praktijk.

En voor je het weet, hebben ze een Facebook-pagina zo dood als een spookstad. Veel frustraties en verloren energie aan iets waaraan vol enthousiasme werd gewerkt en uiteindelijk  blijkt dat hun sociale media-ding niet werkt!

Deze Micro Geautomatiseerde Dienst zal dit probleem snel en gemakkelijk oplossen - tegen zulke lage kosten dat het voor elke nagelsalon een absolute no brainer is!

Facebook beloont een actieve bedrijfspagina in de zoekresultaten. Waarom zou iemand zaken doen met een nagelstudio wiens Facebook-pagina eruitziet als een verlaten spookstad?

LOKAAL GMB 
BERICHTEN

choose your image
digitaal vastgoed voor nagelsalons

120 speciaal ontwikkelde branche
gerelateerde sociale media afbeeldingen
voor Google Mijn Bedrijf vermelding 

Elke nagelsalon weet dat Google de grootste zoekmachine ter wereld is. Elke seconde worden er 40.000 zoekopdrachten gegeven. Dat zijn 1,2 biljoen zoekopdrachten per jaar. 

Waar vroeger zoekwoorden werden ingetypt is de wijze van het zoeken door de komst van de smartphone veranderd. 

Anno 2020 ziet Google dat mensen hun zoekopdracht steeds vaker inspreken en dat ze vooral lokaal zoeken. Daarbij klikken ze veelvuldig door naar de routeplanner van Google Maps.  

Google wil bedrijven hiervan laten profiteren en heeft Google Mijn Bedrijf opgezet.  Met afbeeldingen en je bedrijfslocatie zichtbaar worden in de zogenoemde "Local 3-Pack".

Als nagelsalon wil je op 1 van deze 3 posities staan. Deze krijgen namelijk bijna 90% van al het zoekmachine verkeer. Deze dienst wordt door Google gratis aangeboden maar zoals alles op het internet......er moet een goede strategie achter zitten. 

Deze Micro Geautomatiseerde Dienst zal dit probleem snel en gemakkelijk oplossen - tegen zulke lage kosten dat het voor elke nagelstudio een absolute no brainer is!

Google beloont een actieve en geclaimde bedrijfsvermelding in Google Mijn Bedrijf. Waarom zou iemand zaken doen met een nagelstudio waarvan het lijkt dat zijn/haar bedrijf niet bestaat?


LOKAAL 
SOCIAAL 
NIEUWSBRIEF

choose your image

12 speciaal ontwikkelde nieuwsbrieven

Elke nagelstudio is in het bezit van e-mailadressen van bestaande klanten maar maakt daar geen optimaal gebruik van.  
Sommigen sturen nooit een e-mail en anderen alleen als ze een aanbieding hebben. 
Zonde! E-mail is namelijk één van de meest succesvolle kanalen als t gaat om return on investment en personalisatie mogelijkheden. 

Omdat e-mail lage kosten per contact met zich meebrengt en het nog steeds zorgt voor de meeste aankopen van alle online kanalen, is het slim om als nagelstudio een nieuwsbrief in te zetten.

Als nagelsalon wil je niet dat je klanten je e-mail alleen maar leest als je een speciale aanbieding hebt.  
Je zou interessante nieuwsbrieven moeten schrijven over meerdere onderdelen die jou positioneren als expert binnen jouw vakgebied.  

Het sleutel woord hier is: "Interessant".

Deze Micro geautomatiseerde Dienst zal maandelijks een nieuwsbrief versturen die ervoor zorgt dat je als nagelsalon in gedachten blijft bij jouw klant en ervoor zorgt dat je steeds opnieuw werk binnen krijgt- tegen zulke lage kosten dat het voor elke nagelstudio een absolute no brainer is!


LOKAAL
SOCIAAL
BILLBOARDS

choose your image

12 speciaal ontwikkelde sociale media billboards

Sociale media billboards zijn in wezen "digitale billboards" die elke dag honderden, zo niet duizenden ogen op hen krijgen.

De meeste lokale bedrijven veranderen ze NOOIT en de meesten begrijpen NIET hoe waardevol dat digitale onroerend goed werkelijk is.

Elke keer dat je een social media-reclamebord voor een Facebook-bedrijfspagina vervangt, wordt het weergegeven als een nieuwe update/post op de pagina om mensen die de pagina leuk vinden op de hoogte te stellen van de verandering, en hen aan te moedigen de pagina opnieuw te bezoeken die hen herinnert aan het bedrijf.

LOKAAL SOCIAAL 
VERJAARDAG

choose your image

Effectieve, unieke en speciaal voor jouw salon ontworpen Facebook advertentie strategie die gebruik maakt van aankomende verjaardagen

Elke eigenaresse van een nagelsalon weet dat potentiële klanten zich op sociale media bevinden.  Online aanwezig zijn is geen vraag meer maar een must.  Helaas is alleen aanwezig zijn in veel gevallen niet voldoende. 

Een goede online strategie zal ervoor zorgen dat lokaal goed zichtbaar en vindbaar is. 

Met zichtbaar zijn en gevonden worden alleen, komt geen geld in het laatje. 

Een goede, effectieve en unieke manier om je omzet te verhogen is het inzetten van Lokaal Sociaal Verjaardag. 

Deze strategie draait om het opzetten van een Facebook advertentie campagne dat mensen benaderd die bijna jarig zijn, binnen 5 tot 10 kilometer van je bedrijf.

Deze Facebook advertentie strategie wordt door vele jarigen als fantastisch ervaren en kan door de restaurant eigenaar tot een echte belevenis uitgebouwd worden. 

Lokaal Sociaal Verjaardag kan klanten voor je salon binnenhalen maar ook extra klanten.

Waarom Lokaal Sociaal Verjaardag inzetten?

De meeste nagelsalons zetten deze strategie niet in.

LOKAAL SOCIAAL
DEALS

choose your image

Super converterende Groupon- achtige deal. Speciaal voor jouw salon ontworpen Facebook advertentie strategie. 

Elke eigenaresse van een nagelsalon weet dat sites als Groupon en Socialdeal super veel bezocht worden en dat er goede zaken  via de deal sites worden gedaan. Helaas zijn de daarbij komende kosten vaak erg hoog en is het soms niet eens rendabel om een deal te maken en te verkopen via Groupon-achtige deal sites.

Een betere, effectievere en uniekere manier om je omzet te verhogen is het inzetten van Lokaal Sociaal Deals. 

Deze strategie draait om het opzetten van een Facebook advertentie campagne dat mensen benaderd, binnen 5 tot 10 kilometer van je bedrijf. 
Daarbij wordt gebruik gemaakt van de deals die wel supergoed hebben gelopen via de website Groupon.

Deze Facebook advertentie strategie maakt daarnaast tevens gebruik van e-mail marketing en de daarbij behorende voordelen. 

Lokaal Sociaal Deals kan klanten voor je salon binnenhalen maar deze ook steeds weer benaderen op voor jou goede momenten.

Lokaal Sociaal Deals is de perfecte combinatie tussen Facebook Adverteren en e-mail marketing.